[Root] Market Helper îți permite să descarci din Play Store aplicațiile incompatibile cu device-ul tău

logo

Aplicația necesită ROOT. Nu suntem responsabili pentru eventualele defecte apărute asupra terminalului. Instalați această aplicație pe răspunderea dvs.

Market Helper este un tool ce îți permite să descarci aplicații din Play Store, la care, în mod normal, nu ai avea acces datorită incompatibilității. Pentru asta există și  modalitatea clasică, editând fișierul build.prop, dar este ceva mai complicată.

Ce face Market Helper, mai exact? De exemplu, dacă ai o tabletă Nexus 7, o poți „transforma” în Play Store într-un Samsung Galaxy S3, fără a avea nevoie de restart.

Cum se folosește?

1. Descărcați și instalați aplicația accesând acest link.

2. Deschideți aplicația și selectați device-ul în care vreți să „schimbați” device-ul vostru ( [P] = Phone, [T] = Tablet ).

lzBHyd13. Apăsați „Activate” și așteptați confirmarea.

saoALHq

4. Important: intrați în Play Store (play.google.com/store) -> My Orders & Settings (Comenzile şi setările mele) ->Settings (Setări). Nu este nevoie decât să vizitați pagina, nu trebuie să mai faceți altceva.

5PDaO9V

5. Descărcați și instalați aplicațiile la care nu aveați acces înainte.

Dacă vreți să reveniți la device-ul vostru, selectați „Restore” în listă și apăsați „Activate”, sau, mai simplu, dați un restart cu WiFi-ul/3G-ul pornit.

Această metodă nu garantează funcționarea aplicațiilor incompatibile. Există posibilitatea să aveți probleme cu rezoluția acestora.

via

Despre autor

Salutare! Numele meu este Cristi Nicola. Sunt pasionat de tehnologie și un mare fan Android, motiv pentru care am ales să dedic o particică din timpul meu pentru a scrie si a ma ocupa de andronews.ro.

Facebook | Twitter

Iti recomandam si:
Test
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porta est non magna suscipit, non lacinia lectus gravida. Praesent commodo lorem ipsum, vel efficitur neque semper sed.